Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
26 C
Volos
More
  ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Π.Ο.Α.A.Σ.Α.

  ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Π.Ο.Α.A.Σ.Α.

  Published on

  ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ   Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.
  (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΛΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)
  Πληροφορηθήκαμε ότι μέσα στο καλοκαίρι η Κυβέρνηση ετοιμάζει άλλη μία επίθεση στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, Συγκεκριμένα εκδηλώνει την απόφαση της να εντάξει το Τ.Ε.Α.Π,Α,Σ.Α. στο Ε.Τ,Ε,Α. και από την εποπτεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να περάσει στην εποπτεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να περάσει στην εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας.
      Η Ομοσπονδία μας, στην ενέργεια αυτή της Κυβέρνησης, είναι κάθετα αντίθετη διότι πρόκειται περί μιας πράξεως ιδιαίτερα εχθρικής προς τον κλάδο μας που αγγίζει τα όρια της ληστείας. Το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α, είναι ένα ταμείο βιώσιμο με ίδιους πόρους που αντιστοιχούν στις εισφορές των μελών του και στα έσοδα από υφιστάμενους κοινωνικούς πόρους. Έχει ρευστότητα (περίπου 350.000.000 € ), έχει ακίνητη περιουσία (14 ακίνητα), τα επόμενα χρόνια θα έχει πολλαπλάσια των εξόδων έσοδα και έχει υποστεί «κούρεμα» 400.000.000 € περίπου. Κατά συνέπεια αν η Κυβέρνηση προβεϊ στην ένταξη του Τ.Ε.Λ.ΙΙ.Α,Σ.Α, στο Ε.Τ.Ε.Α. 0α μιλάμε μόνο για ληστεία σε βάρος των υπηρετούντων στα Σάγματα Ασφαλείας,
      Εντύπωση προκαλεί η στάση των βουλευτών της Ν.Δ. κ. κ. ΒΛΑΧΟΓ1ΑΝΝΗ, ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ και ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ που προέρχονται από τις τάξεις μας και οι οποίοι μπροστά στην επιχειρούμενη λεηλασία σιωπούν. Αυτοί πρώτοι θα έπρεπε να σηκώσουν τη σημαία της αντίστασης και της μάχης ενάντια στην επιχειρούμενη λεηλασία. Τιμώντας τους συναδέλφους τους που τους τίμησαν θα πρέπει έστω και τώρα να εμφανιστούν στο προσκήνιο και να συνδράμουν στις προσπάθειες μας.
   Έχουμε και μνήμη και κρίση κ.κ. Βουλευτές .
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
   Ο
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
  ΧΡ1ΣΤΆΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 
  Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ

  Latest articles

  Θλίψη στον Βόλο για τον θάνατο συνταξιούχου αστυνομικού

  Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Βασίλειου Κορλού, συνταξιούχου αστυνομικού,...

  Συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

  Η Π.Ο.Α.Σ.Α. συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Αττικής που θα λάβει χώρα...

  More like this

  Θλίψη στον Βόλο για τον θάνατο συνταξιούχου αστυνομικού

  Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Βασίλειου Κορλού, συνταξιούχου αστυνομικού,...