Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και αποκάλυψε τη δράση δύο μαστροπών

Έφεραν αλλοδαπές στον Βόλο για να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες με τους οποίους είχαν κλείσει ραντεβού τηλεφωνικά. Η δράση τους αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, έκλεισε ραντεβού με δύο αλλοδαπές για να συν ευρεθούν ερωτικά σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων ανδρών, οι οποίοι έκλειναν τηλεφωνικά ραντεβού και εξωθούσαν αλλοδαπές στην πορνεία ενώ παραλάμβαναν αυτοί τα χρήματα.

Αστυνομικός από τον Βόλο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώτο δράστη και κανόνισε ραντεβού σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Βόλο σήμερα το πρωί με δύο αλλοδαπές.

Έτσι και έγινε, και στο δωμάτιο εμφανίστηκαν δύο αλλοδαπές ηλικίας 25 και 26 ευρών, η εθνικότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ο πελάτης-αστυνομικός έδωσε στις αλλοδαπές το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, ενώ τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα. Στη συνέχεια κατέθεσαν το χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του δεύτερου δράστη.

Ακολούθησε η σύλληψη των δύο γυναικών, οι οποίες αποκάλυψαν πως οι δύο δράστες τις έφερναν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπου είχαν προκανονιστεί τα ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες. Μάλιστα οι δύο άνδρες διαφήμιζαν τις υπηρεσίες των γυναικών σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Πηγή: Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και αποκάλυψε τη δράση δύο μαστροπών