Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-10-2021)  με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Στο πλαίσιο της εορτής έγινε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Βόλου, ακολούθησε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και αιμοδοσία από τις 11.30 το πρωί ως το μεσημέρι στο αστυνομικό μέγαρο.

Στην ομιλία του ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης τόνισε ότι η 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία ως η «Ημέρα της Αστυνομίας»…..

Παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθώς και Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (ΤΑΞΠΝ), Ταξίαρχος Δημήτριος Δρόσος, ο Αναπληρωτής Διοικητή 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞ.ΑΣ.), Συνταγματάρχης (ΑΣ) Νικόλαος Μπινιατίδης, ο Διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης (Π.Μ.), Σμήναρχος Κωνσταντίνος Τζοβάρας, η Λιμενάρχης Βόλου, Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Βασιλική Κωνσταντά, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Πύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αστυνόμος Β΄ Ανάργυρος Διχτάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αστυνόμος Β΄Καρκάλης Στέφανος , Ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Μαγνησίας κ. Κακκές Βασίλειος,  απόστρατοι καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.

Πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας τελέστηκε χθες το απόγευμα (19/10/2021 και ώρα 17.30 ) στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, παραμονή της εορτής του Αγίου, Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ