Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
30.1 C
Volos
More
  ΑρχικήΑστυνομίαΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΚαβάτζες με 87 κιλά χασίς (!) σε σπίτι 60χρονου

  Καβάτζες με 87 κιλά χασίς (!) σε σπίτι 60χρονου

  Published on

  Καβάτζες με 87 κιλά χασίς (!) σε σπίτι 60χρονου


  Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

  Σε αποθήκη χασίς είχε μετατρέψει την κατοικία του στο Βόλο 60χρονος. Ο διακινητής ναρκωτικών έκανε δουλειές με …φούντες. Αμέτρητες ήταν οι καβάτζες στο εσωτερικό του σπιτιού του, από τις οποίες ανάλογα με τις παραγγελίες ξέθαβε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες χασίς.
  Μέχρι που αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου προχώρησαν σε έφοδο, ξεσκεπάζοντας τη μυστική αποθήκη του «εμπορεύματός» του. Συνολικά κατασχέθηκα 87 κιλά χασίς! 


  Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ  

  Νέα σημαντική επιτυχία καταγράφει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, συνεχίζοντας τον πόλεμο με μεγαλοεμπόρους ναρκωτικών ουσιών. Ο 60χρονος στο Βόλο ήταν για τα καλά μέσα σε κυκλώματα, καθώς μπορούσε και εξασφάλιζε μεγάλες ποσότητες χασίς, διοχετεύοντάς τες ανάλογα με τις παραγγελίες.
  Οι πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης αξιοποιήθηκαν προσεκτικά. Η έρευνα ακολούθησε μεθοδικά και αστυνομικοί έγιναν η …σκιά του 60χρονου, ενώ υπό διακριτική παρακολούθηση τέθηκε το σπίτι του.
  Χθες και ενώ τα στοιχεία της υπόθεσης είχαν «δέσει» οι αστυνομικοί της Δίωξης οργάνωσαν τη νομότυπη έρευνα στην κατοικία του. Οι ποσότητες που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες. Από τη μία κρυψώνα στην επόμενη ξετρύπωναν χασίς. Μέσα σε βαλίτσες και άλλες μέσα σε σακούλες ήταν φυλαγμένες από τον ιδιοκτήτη τους.
  Ο τελικός υπολογισμός της ποσότητας έδειξε ότι επρόκειτο για 87 κιλά χασίς! Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες που έχουν κατασχεθεί στο Βόλο τα τελευταία χρόνια.
  Ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματικές πράξεις, ενώ η μεγάλη ποσότητα κατασχέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος της κάνναβης ήταν ακατέργαστο και συγκεκριμένα τα 65 κιλά, ενώ τα υπόλοιπα 22 κιλά κατεργασμένο.

  Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

  #sidebar-wrapper, #midsidebar-wrapper, .gapad2, .blog-pager, .post-header-line-1, .post-footer { display:none !important;} #main-wrapper { width:98%!important;} .post { width:98%!important; }

  Latest articles

  More like this