Παρά τις έρευνες, το φορτηγάκι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εξακριβώσουν πού κατέληξε ο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας εξοπλισμός και το φορτηγό που εκλάπησαν μέσα από τις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Δήμου Αλμυρού στη Μαγνησία.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι άγνωστοι δράστες έκοψαν την σήτα της περίφραξης και μπήκαν ανενόχλητοι στο αμαξοστάσιο, στη θέση «Πλατάνια» του Αλμυρού. Χρησιμοποίησαν ένα φορτηγάκι που βρισκόταν εκεί και, αφού παραβίασαν το παράθυρο της αποθήκης, φόρτωσαν διάφορα μηχανήματα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 35.000 ευρώ και διέφυγαν με αυτό! Παρά τις έρευνες, το φορτηγάκι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

*** Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών για τον εντοπισμό αγνώστων κακοποιών, οι οποίοι τρύπωσαν σε ένα εργοτάξιο στην Ροδινή Αχαΐας και άρπαξαν μια γεννήτρια, δύο μπουκάλες οξυγόνου, μία ηλεκτροκόλληση, έξι μπαταρίες σκαπτικού μηχανήματος και διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 17.000 ευρώ, προκαλώντας και εκτεταμένες φθορές στην προσπάθεια τους να ξηλώσουν και τις μπαταρίες από έναν φορτωτή και έναν οδοστρωτήρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα