Ξάφρισαν σπίτι ηλικιωμένων στο Βόλο

Ενώ εκείνοι κοιμόταν…

«Μικρό θησαυρό» αφαίρεσαν από το σπίτι ηλικιωμένων στο Βόλο, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία τους, ενώ εκείνοι βρίσκονταν στο εσωτερικό τους και κοιμόταν.

Το ζευγάρι των υπερήλικων φαίνεται ότι είχε αφήσει ανασφάλιστη είσοδο στο σπίτι, ενώ οι δράστες που ίσως γνώριζαν τις κινήσεις τους βρήκαν την ευκαιρία και μάλιστα μέρα – μεσημέρι, περίπου στις 4μμ, να τρυπώσουν και να εντοπίσουν τη λεία τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Ενήργησαν αθόρυβα και κινήθηκαν μέσα στους χώρους του σπιτιού με την άνεσή τους, ενώ έφυγαν σαν… κύριοι. Η μπάζα των δραστών είναι μεγάλη, καθώς εντόπισαν και απέσπασαν χρηματικό ποσό, λίρες και χρυσαφικά.
Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Κλοπή από παγκάρι
Στο μεταξύ, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνίασε κλοπή από παγκάρι εκκλησίας στο Βένετο.
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 37 και 38 ετών, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες, στις 24 Αυγούστου, διέρρηξαν Ιερό Ναό και αφαίρεσαν από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

#sidebar-wrapper, #midsidebar-wrapper, .gapad2, .blog-pager, .post-header-line-1, .post-footer { display:none !important;} #main-wrapper { width:98%!important;} .post { width:98%!important; }