Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας πέρασε πριν από λίγο την πύλη του στρατοπέδου Παπάγου και μπήκε στο ΥΠΕΘΑ. Στο οποίο τα Γενικά Επιτελεία βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση για την προώθηση προτάσεων προς το ΓΕΕΘΑ για το νέο μισθολογιο των στρατιωτικών που αναμένεται μέσα στο φθιμόπωρο, ίσως και τον Σεπτέμβριο.

Και

μόνο η άνοδος Σταϊκούρα στο ΥΠΕΘΑ , δείχνει ότι η κυβέρνηση επείγεται να “κλείσει” το θέμα μέσα στην περίοδο των διακοπών . Πάντα το καλοκαίρι είναι καλή περίοδος για να περνάνε κυβερνήσεις τα δύσκολα. Ειδικά ο Αύγουστος.

Όπως έγραψε το Onalert, το σχέδιο του νέου μισθολογίου που θα αποτελέσει και την “κυβερνητική εκδοχή” εκτέλεσης της απόφασης του ΣτΕ, θα προβλέπει όπως λένε οι πληροφορίες μισθούς ελαφρά καλύτερους από τους σημερινούς. Σε καμία περίπτωση όμως τους μισθούς του καλοκαιριού του 2012. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα “κοπεί” το 40% τουλάχιστον από τα ποσά που θα έπρεπε να πάρουν πίσω οι στρατιωτικοί.

onalert.gr

#sidebar-wrapper, #midsidebar-wrapper, .gapad2, .blog-pager, .post-header-line-1, .post-footer { display:none !important;} #main-wrapper { width:98%!important;} .post { width:98%!important; }