Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
30.1 C
Volos
More
  ΑρχικήΑστυνομίαΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΟ χρόνος μετράει αντίστροφα - Οδηγός για τις επερχόμενες Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ....

  Ο χρόνος μετράει αντίστροφα – Οδηγός για τις επερχόμενες Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Οι αλλαγές που έρχονται

  Published on

  Είναι γνωστό ότι στις τάξεις της Αστυνομίας, με την έλευση του Νοεμβρίου, ένα είναι το θέμα που, πλέον, απασχολεί και κυριαρχεί στις συζητήσεις, τους περισσότερους Αστυνομικούς, αυτό των ετήσιων Κρίσεων του ερχόμενου έτους και ειδικότερα του τρίτου δεκαήμερο του μηνός Ιανουαρίου 2024 (εκτός απροόπτου).

   Εάν μάλιστα ληφθούν υπόψη συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θα αναλυθούν παρακάτω, το θέμα των Κρίσεων των Αξιωματικών, είναι πραγματικά κάτι που καίει και θα επιφέρει πολλές αλλαγές στο Σώμα, που για πολλά έτη δεν είχαν γίνει!
   Ειδικότερα και μετά την πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία της Ηγεσίας, που με το γνωστό Προεδρικό Διατάγμα, αυξήθηκαν στη σχετική διάταξη του Νόμου οι οργανικές θέσεις ανωτέρων και ανωτάτων Αξιωματικών, αυτό βάζει πλέον νέα δεδομένα, ελπίδες αι ορίζοντες σε πολλούς που με βάση αυτό έχουν περισσότερες πιθανότητες προαγωγής!
  Υπενθυμίζουμε ότι με βάση αυτό αυξάνονται
  – κατά 5 οι θέσεις των Υποστρατήγων (από 20 σε 25),
  – κατά 20 οι θέσεις των Ταξιαρχών (από 65 σε 85) και
  – κατά 30 οι θέσεις των Αστ/κών Διευθυντών (από 230 σε 260), κάτι που θα ισχύσει με τις ερχόμενες κρίσεις του 2024, ενώ βέβαια η περίοδος αυτών που δύνανται να πραγματοποιηθούν είναι από 21 Ιανουαρίου έως και τέλη Φεβρουαρίου!
  Διαβάστε Περισσότερα στο Bloko.gr με κλικ στην εικόνα
  Διαβάστε Περισσότερα
  Διαβάστε Περισσότερα Bloko.gr

  Latest articles

  More like this