Πέθανε 69χρονος απόστρατος ανθυπαστυνόμος

«Τον πρόδωσε» η καρδιά του 69χρονο απόστρατο ανθυπαστυνόμο που έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των οικείων του. Πρόκειται για τον Γιώργο Χασιώτη από την Κερασιά που διέμενε στη Νέα Ιωνία μαζί με την οικογένειά του.

Προχθές το μεσημέρι όπως συνήθιζε σχεδόν κάθε μέρα έφυγε από το σπίτι του στη Νέα Ιωνία με προορισμό την Κερασιά για αγροτικές εργασίες στα κτήματά του. Νωρίς το βράδυ και αφού επέστρεψε από το χωριό, αποφάσισε να κάνει την καθημερινή του πεζοπορία στην Παραλία του Βόλου καθώς παλαιότερα είχε κάνει επέμβαση καρδιάς. Μόλις ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι του, σύμφωνα με τους οικείους του και κάθισε στον καναπέ, μέσα σε λίγα λεπτά έπεσε αναίσθητος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και όπως δήλωσαν οι γιατροί έπαθε ανακοπή καρδιάς.
Η κηδεία του έγινε χθες στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας. Ο άτυχος ανθυπαστυνόμος τα πρώτα χρόνια της θητείας του είχε υπηρετήσει στην Καλαμπάκα και αργότερα στο Βόλο από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

#sidebar-wrapper, #midsidebar-wrapper, .gapad2, .blog-pager, .post-header-line-1, .post-footer { display:none !important;} #main-wrapper { width:98%!important;} .post { width:98%!important; }