ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α

Published on

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.
(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΊΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)
    Με αφορμή τη πρόσφατη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. ΧΛΡΔΟΥΒΕΛΗ που αναφέρει ότι η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να ασκεί δημοσιονομική πολιτική αλλά να αποφασίζει τι είναι δίκαιο και τι άδικο, μια δήλωση που έγινε με αφορμή κυρίως την απόφαση του Σ.Τ.Ε. που δικαιώνει τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η Ομοσπονδία μας ανακοινώνει τα ακόλουθα:
1 Κύριε Υπουργέ μπορεί να είστε άριστος οικονομολόγος αλλά στερήστε, σκόπιμα ίσως, βασικών νομικών γνώσεων και κυρίως αποδέχεστε τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης μόνον όταν είναι αρεστές σε σας. Διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά να ισχυρίζεστε ότι η δικαιοσύνη αποφάσισε στην περίπτωση των καθαριστριών ή στην περίπτωση της απεργίας των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. και στη περίπτωση των ένστολων να τηρείται διαφορετική στάση, επειδή ίσως, πρέπει να πάτε ταμείο και αυτό δεν σας είναι αρεστό.
2. Η δικαιοσύνη, κ, ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ, στη περίπτωση μας αποφάσισε ότι ήταν άδικη και αντίθετη στους νόμους και το Σύνταγμα η κυβερνητική ληστρική επιδρομή που έγινε το 2012 στους μισθούς και τις συντάξεις μας.
3.. Περιμένουμε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ την αντίδραση του και από τον κ.Πρωθυπουργό να σας εγκαλέσει κ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ και να αποδείξει στη πράξη τα όσα είπε στους δημοσιογράφους έμπροσθεν της Γ.Α.Δ.Α.. αναφερόμενος για τα αισθήματα του απέναντι στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ,ΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 
Υποστράτηγος ε.α ΒΛ.ΑΣ

Latest articles

Με επιτυχία και συγκίνηση ο εορτασμός της Αγίας Ειρήνης από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μαγνησίας

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και συναδελφικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Μαΐου,...

401 ΓΣΝΑ-ιατρείο Άνοιας/ Πάρκινσον, ΣΤΕΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στο νοσοκομείο  401 ΓΣΝΑ έχει ξεκινήσει η  λειτουργία ειδικού ιατρείου Άνοιας/ Πάρκινσον, υπό την...

More like this