Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.6 C
Volos
More
    ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΔιάφορα - ενδιαφέρονταΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    Published on

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 


    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

    ΝΥΜΦΑΙΟ -ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ- ΦΛΩΡΙΝΑ
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 4 – 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 2 ΗΜΕΡΕΣ

    1″ HΜΕΡΑ:ΒΟΛΟΣ-ΝΥΜΦΑΙΟ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ -ΦΛΩΡΙΝΑ

    Αναχώρηση ώρα 07:00 από το Δημαρχείο του Βόλου . Ακολουθώντας τη διαδρομή μέσω Λάρισας φθάνουμε στην Ελασσόνα, όπου θα κάνουμε στάση 30 λεπτών για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Κοζάνης και ανηφορίζουμε στις πλαγιές του όρους Βίτσι και σε υψόμετρο 1.346μ. φθάνουμε στο ΝΥΜΦΑΙΟ. Είναι διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός με πολλά δείγματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και αξίζει να επισκεφθείτε τη Νίκειο Σχολή, και το σπίτι των Χρυσικών της Νεβέσκας που στεγάζει το Μουσείο Αργυροχρυσοχοϊας, Λαογραφίας και Ιστορίας του Νυμφαίου, Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν για μία ενημέρωση το κέντρο προστασίας της Αρκούδας καθώς επίσης και τον Κτηνιατρικό σταθμό «Αρκτούρος» και το καταφύγιο με τις Αρκούδες, Στο Νυμφαίο θα παραμείνουμε και για μεσημεριανό φαγητό { ατομικά έξοδα ), όπου βρίσκεται το εστιατόριο «Μπουτάρη».
    Αναχώρηση για την Καστοριά . κατά την άφιξή μας θα ξεκινήσουμε για έναν περίπατο στα αξιοθέατα της πόλης με τα όμορφα αρχοντικά και τη μαγευτική λίμνη με το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Μσυριώπσσας που 8α επισκεφθούμε.
    Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος .Το βράδυ θα επισκεφθούμε την πόλη της Καστοριάς θα παραμείνουμε για βραδινό φαγητό (ατομικά έξοδα) χρόνος ελεύθερος .Προαιρετική διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δισνυ.κτέρευση.
    2Η ΗΜΕΡΑ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΒΟΛΟΣ
    Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για τις όμορφες λίμνες ΠΡΕΣΠΕΣ που βρίσκονται στα σύνορα Ελλάδας, FYROM και Αλβανίας,
    Η Μικρή Πρέσπα βρίσκεται αριστερά του κεντρικού δρόμου και χωρίζεται από τη μεγάλη με μία στενή λωρίδα γης. Ολόκληρη η περιοχή έχει χαρακτηρισθεί Εθνικός δρυμός. Υπάρχουν πελεκάνοι, αγριόπαπιες και πολλά είδη σπάνιων πουλιών.
    Πρώτη στάση στον Αγ. Γερμανό, με τον ομώνυμο ναό του 11™ αιώνα, και ενημέρωση για την περιοχή από το Κέντρο Πληροφόρησης. Στο νησάκι Αγ. Αχίλλειος θα δούμε τις ερειπωμένες Βυζαντινές εκκλησίες και συνεχίζουμε για το χωριό Ψαράδες, που βρίσκεται στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας. Θα παραμείνουμε για να θαυμάσουμε τη λίμνη και όσοι θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε με βαρκάκια (ατομικά έξοδα), τα σπήλαια, τα πολλά ασκηταριά και τις βραχογραφίες. Μετά το μεσημεριανό φαγητό(ατομικά έξοδα) αναχώρηση για Φλώρινα μέσω Βίγλας , θα κάνουμε μία ώρα στάση για καφέ και γλυκά του κουταλιού .Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με μια ενδιάμεση στάση • Επιστροφή στην πόλη μας το βράδυ.
    ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

    ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ; 70 €

    ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
    Μεταφορά με το υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
    Διαμονή στο ξενοδοχείο BYZANTIUM Β’ κατηγορίας με πρωινό.
    Τις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
    Τα έξοδα διασκέδασης και γευμάτων.
    ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ : Ενήλικες 6€ Παιδιά 4 €

    #sidebar-wrapper, #midsidebar-wrapper, .gapad2, .blog-pager, .post-header-line-1, .post-footer { display:none !important;} #main-wrapper { width:98%!important;} .post { width:98%!important; }

    [googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m16!1m12!1m3!1d24259.77481314106!2d21.24853836230469!3d40.53116338381559!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!2m1!1zzqDOtc-BzrnOv8-Hzq4gzqfOu8-MzrcsIM6azrHPg8-Ezr_Pgc65zqw!5e0!3m2!1sel!2sgr!4v1411372914067&w=600&h=450]

    Latest articles

    Συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

    Η Π.Ο.Α.Σ.Α. συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Αττικής που θα λάβει χώρα...

    Απεβίωσε συνταξιούχος Βολιώτης αστυνομικός

    Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο συνταξιούχος αστυνομικός Αθανάσιος Γεωργούλας. Η κηδεία του θα...

    “Εφυγε” αιφνίδια 73χρονος απόστρατος αστυνομικός

    Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή ένας 73χρονος – ενώ...

    More like this

    Συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

    Η Π.Ο.Α.Σ.Α. συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Αττικής που θα λάβει χώρα...

    Απεβίωσε συνταξιούχος Βολιώτης αστυνομικός

    Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο συνταξιούχος αστυνομικός Αθανάσιος Γεωργούλας. Η κηδεία του θα...

    “Εφυγε” αιφνίδια 73χρονος απόστρατος αστυνομικός

    Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή ένας 73χρονος – ενώ...