Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18 C
Volos
More
    ΑρχικήΕΚΔΡΟΜΗεκδήλωσηΜεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Βόλο

    Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Βόλο

    Published on

    «Εμείς θα τραγουδάμε» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στις 9.30 το βράδυ. Επικεφαλής του σχήματος είναι ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και τα τραγούδια του ερμηνεύουν η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσιάζεται με τεράστια επιτυχία στην Αθήνα στο «Περιβόλι του Ουρανού» στην Πλάκα και αποτελεί μία από τις μουσικές παραστάσεις που έλαβαν διθυραμβικές κριτικές.

    Η συναυλία θα παρουσιαστεί στην αίθουσα Ergon Showground του συγκροτήματος Τσαλαπάτα, η οποία για τις ανάγκες των εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου μετατρέπεται σε συναυλιακό χώρο.

    Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

    Για τη συγκεκριμένη συναυλία, μεταξύ άλλων έχουν γραφτεί στον αθηναϊκό τύπο:

    -«Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο καθένας με τη δική του μεγάλη ιστορία…

    Ο Χρήστος Νικολόπουλος με αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες, η Πίτσα Παπαδοπούλου με προσφορά-αληθινό πλούτο στη μουσική μας σκηνή και ο Στέλιος Διονυσίου με τη γνήσια λαϊκή φωνή που «μιλάει» στις καρδιές όλων θα σας παρασύρουν με ένα κεφάτο & απογειωτικό μουσικό πρόγραμμα. Ανεξίτηλα στο χρόνο τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή, μελωδίες του χθες & του σήμερα»,

    -«Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

    Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για τη μουσική μας σκηνή. Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές. Η Ασπασία Στρατηγού μια προικισμένη ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη».

    Source: Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Βόλο

    Latest articles

    “Εφυγε” αιφνίδια 73χρονος απόστρατος αστυνομικός

    Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή ένας 73χρονος – ενώ...

    Ετήσια κοπή Βασιλόπιτας

    Πρόσκληση των μελών μας στην Κοπή Βασιλόπιτας του συνδέσμου μας στο εστιατόριο ΕΡΓΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ...

    Ε.Λ.Α.Π.Ο.Α.Σ.Α. Ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός Αλληλοβοήθειας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

    O ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ίδρυσης και Λειτουργίας του Ειδικού Τραπεζικού Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων...

    More like this

    “Εφυγε” αιφνίδια 73χρονος απόστρατος αστυνομικός

    Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή ένας 73χρονος – ενώ...

    Ετήσια κοπή Βασιλόπιτας

    Πρόσκληση των μελών μας στην Κοπή Βασιλόπιτας του συνδέσμου μας στο εστιατόριο ΕΡΓΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ...