Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.5 C
Volos
More
    ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΝέα αναβολή της δικασίμου για το "εφάπαξ", Γιατί να μην απονέμεται ταχέως...

    Νέα αναβολή της δικασίμου για το “εφάπαξ”, Γιατί να μην απονέμεται ταχέως η δικαιοσύνη; Επιστολή αναγνώστη

    Published on

    Νέα αναβολή της δικασίμου για το "εφάπαξ", Γιατί να μην απονέμεται ταχέως η δικαιοσύνη; Επιστολή αναγνώστη

    Κορυφώνεται το κύμα των αντιδράσεων των απόστρατων που βιώνουν τον πλέον απροκάλυπτο εμπαιγμό του Δένδια. Διαβάστε νέα επιστολή προς το ΤΕΑΠΑΣΑ και την ΠΟΑΣΥ δια μέσω του bloko.gr. 
    “Κύριοι μέτοχοι του ΤΠ/ΑΣ-ΤΕΑΠΑΣΑ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Για εμάς που έχουμε αποστρατευθεί και έχουμε εξέλθει του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας με αίτησή μας-έχοντας συμπληρώσει 25 έτη υπηρεσίας θεμελιώνοντας δικαίωμα σύνταξης-θα αναμείνουμε
    καιρό ακόμη έως ότου εκδικασθεί τελικά η υπόθεση για ακύρωση της υπ’αριθμ φ.30218|26803|817 από 28/11/2011 Υπουργικής απόφασης (Κουτρουμάνη) ως ετροποποιήθη με νεωτέρα Υπουργική απόφαση (13/3/2014) κ.Δένδια, κατόπιν προσφυγής της ΠΟΑΣΥ.. -Η υπόθεση αυτή μετά από τρείς(3) αναβολές προσδιορίσθηκε για εκδίκαση την 31/3/2014 στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
    Ως εμφαίνεται στο σχετικό site στα εκθέματα των δικασίμων της 31/3/2014 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η υπόθεση αυτή αναβάλλεται και πάλι-για τέταρτη φορά- για εκδίκαση αυτής την 20/10/2014.Γιατί να μην υπάρχει ταχεία απονομή της δικαιοσύνης; Για εμάς τους παλαιούς μετόχους, εάν η υπόθεση αυτή χρονοτριβήσει   για εκδίκαση περί τα πέντε(5) έτη, τότε πλέον δεν χρειάζεται να εκδικασθεί διότι  θα έχουμε άπαντες συμπληρώσει -30- έτη υπηρεσίας και θα έχουμε λάβει το Εφάπαξ.
    Γιατί κύριοι του ΤΕΑΠΑΣΑ μας έχετε τιμωρήσει και με την παλαιά αλλά και με την νέα σας εισηγητική πρόταση βάσει της οποίας εξεδόθη η νέα υπουργική απόφαση(10/3/2014) η οποία προβλέπει τη χορήγηση του Εφάπαξ βοηθήματος στα -30- έτη υπηρεσίας, χωρίς να έχουμε δικαίωμα αναγνώρισης και της σχολής Αστυφυλάκων;
    Κύριοι της ΠΟΑΣΥ
    Οφείλετε, διά του νομικού σας συμβούλου, να γνωρίσετε στους μετόχους του ΤΠ/ΑΣ τους λόγους που ανεβλήθη η υπόθεση αυτή τέσσερις(4) φορές.
    Κύριε πρόεδρε της ΠΟΑΣΥ, μόνο μια φορά, για την δικάσιμο της 10/2/2014,μας γνωρίσατε εγγράφως, ότι η υπόθεση ανεβλήθη αυτεπαγγέλτως για την 31/3/2014. Επιθυμείτε να εκδικασθεί  η υπόθεση αυτή; Αν ναι, εκτός από την τυπική προσφυγή που καταθέσατε, γνωρίστε μας τους λόγους που  και εσείς επιθυμείτε την γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης αυτής. -Γιατί έχουμε τιμωρηθεί κύριοι; Τι κάναμε; Δυστυχώς για την αδικία που έχουν υποστεί οι μέτοχοι του ΤΠ/ΑΣ είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην Δικαιοσύνη.
    Μάταια όμως. Φαίνεται ότι η ταλαιπωρία με τις συνεχείς αναβολές συνεχίζεται. Η πίκρα μου είναι μεγάλη και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο της τιμωρίας. Η Δικαιοσύνη, κατά την ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να απονέμεται το συντομότερο δυνατόν σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Γενικότερα, ανησυχώ τόσο για μένα όσο και για την οικογένεια μου, εκεί που φτάσαμε, εάν έχουμε θέση σε αυτή τη χώρα ή σε κάποια άλλη.                                          
    Μετά τιμής,                                                                                                                                           
    Ιωάννης,                                  
    Μέτοχος του ΤΠ/ΑΣ

    Latest articles

    “Εφυγε” αιφνίδια 73χρονος απόστρατος αστυνομικός

    Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή ένας 73χρονος – ενώ...

    Ετήσια κοπή Βασιλόπιτας

    Πρόσκληση των μελών μας στην Κοπή Βασιλόπιτας του συνδέσμου μας στο εστιατόριο ΕΡΓΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ...

    Ε.Λ.Α.Π.Ο.Α.Σ.Α. Ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός Αλληλοβοήθειας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

    O ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ίδρυσης και Λειτουργίας του Ειδικού Τραπεζικού Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων...

    More like this

    “Εφυγε” αιφνίδια 73χρονος απόστρατος αστυνομικός

    Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή ένας 73χρονος – ενώ...

    Ετήσια κοπή Βασιλόπιτας

    Πρόσκληση των μελών μας στην Κοπή Βασιλόπιτας του συνδέσμου μας στο εστιατόριο ΕΡΓΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ...