Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η ιδιωτική σας ζωή είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Στο sasamagnesia.gr έχουμε μερικές βασικές αρχές:

 • Είμαστε προσεκτικοί σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που σας ζητούμε να δώσετε και τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς μέσω της λειτουργίας των υπηρεσιών μας.
 • Αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες μόνο εφόσον έχουμε λόγο να τη διατηρήσουμε.
 • Στόχος μας είναι να καταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο απλό να ελέγχετε ποιες πληροφορίες στον ιστότοπό σας μοιράζονται δημοσίως (ή διατηρούνται ιδιωτικές), αναπροσαρμόζονται από τις μηχανές αναζήτησης και διαγράφονται οριστικά.
 • Σας βοηθάμε να προστατευθείτε από την υπέρβαση των κυβερνητικών απαιτήσεων για τα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Στόχος μας είναι η πλήρης διαφάνεια σχετικά με το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Παρακάτω είναι η πολιτική απορρήτου μας, η οποία ενσωματώνει και αποσαφηνίζει αυτές τις αρχές.

Ποιοι είμαστε και τι καλύπτει αυτή η πολιτική

Γεια σου! Είμαστε οι άνθρωποι πίσω από μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν σε οποιονδήποτε – από bloggers, φωτογράφους, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και επιχειρήσεις – να δημιουργούν και να διαχειρίζονται έναν ιστότοπο που να μοιράζεται με τον κόσμο. Η αποστολή μας είναι να δημοκρατικοποιήσουμε τη δημοσίευση. Πιστεύουμε στην τροφοδότηση του ανοιχτού Διαδικτύου με κώδικα που είναι ανοιχτού κώδικα και είμαστε υπερήφανοι που λέμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία της δουλειάς μας είναι διαθέσιμη στο πλαίσιο της GPL. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες, επειδή ο κώδικας GPL είναι δημόσιος, μπορείτε να κατεβάσετε και να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον κώδικα για να δείτε πώς λειτουργεί.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς όταν χρησιμοποιείτε:

 • Οι ιστοσελίδες μας (συμπεριλαμβανομένων των automattic.com, wordpress.com, vip.wordpress.com, jetpack.com, woocommerce.com, polldaddy.com, gravatar.com, intensedebate.com, vaultpress.com και akismet.com).
 • Οι εφαρμογές μας για κινητά (συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής για κινητά WordPress για Android και iOS).
 • Τα άλλα μας προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται στους ιστότοπούς μας (συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων του WordPress.com, του WordPress.com VIP, του Jetpack, της επέκτασης των υπηρεσιών WooCommerce, του Gravatar, του συστήματος διαχείρισης σχολίων IntenseDebate και των σχεδίων Akismet). και
 • Οι άλλοι ιστότοποι χρηστών που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας μαζί μας.

Σε όλη την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα αναφερθούμε στον ιστότοπό μας, τις εφαρμογές για κινητά και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες συλλογικά ως “Υπηρεσίες”. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποια εταιρεία Automattic είναι υπεύθυνος για πληροφορίες σχετικά με εσάς, ρίξτε μια ματιά στο την παρακάτω ενότητα για τους υπεύθυνους επεξεργασίας και τις υπεύθυνες εταιρείες.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για κανένα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας που έχουν ξεχωριστή πολιτική απορρήτου.

Παρακάτω σας εξηγούμε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με εσάς μαζί με τις επιλογές που έχετε σε σχέση με αυτές τις πληροφορίες.

Creative Commons Sharealike Άδεια

Αποφασίσαμε να διαθέσουμε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με μια άδεια Creative Commons Sharealike . Μπορείτε να πάρετε αντίγραφο αυτής της Πολιτικής Απορρήτου και άλλων νομικών εγγράφων στο Github . Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να το αντιγράψετε, να το προσαρμόσετε και να το επανατοποθετήσετε για δική σας χρήση. Απλά φροντίστε να αναθεωρήσετε τη γλώσσα έτσι ώστε η πολιτική σας να αντικατοπτρίζει τις πρακτικές σας. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε την πολιτική, θα εκτιμούσαμε την πίστωση και τη σύνδεση με το Automattic κάπου στον ιστότοπό σας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Συλλέγουμε μόνο πληροφορίες σχετικά με εσάς εάν έχουμε λόγο να το κάνουμε – για παράδειγμα, να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας.

Συλλέγουμε πληροφορίες με τρεις τρόπους: εάν και όταν μας παρέχετε πληροφορίες, αυτόματα μέσω της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας και από εξωτερικές πηγές. Ας δούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε.

Πληροφορίες που μας παρέχετε

Δεν είναι ίσως έκπληξη το γεγονός ότι συλλέγουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Η ποσότητα και ο τύπος των πληροφοριών εξαρτάται από το πλαίσιο και τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών. Ορίστε μερικά παραδείγματα:

 • Βασικές πληροφορίες λογαριασμού: Ζητούμε από εσάς βασικές πληροφορίες για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, απαιτούμε από άτομα που εγγράφονται για λογαριασμό WordPress.com να δώσουν ένα όνομα χρήστη και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – και αυτό είναι. Μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες, όπως το όνομά σας, αλλά δεν απαιτούμε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό WordPress.com.
 • Πληροφορίες δημόσιου προφίλ: Εάν έχετε λογαριασμό μαζί μας, συλλέγουμε τις πληροφορίες που παρέχετε για το δημόσιο προφίλ σας. Για παράδειγμα, αν έχετε λογαριασμό στο WordPress.com, το όνομα χρήστη σας είναι μέρος αυτού του δημόσιου προφίλ, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που έχετε θέσει στο δημόσιο προφίλ σας, όπως μια φωτογραφία ή μια περιγραφή “Σχετικά με μένα”. Οι πληροφορίες του δημόσιου προφίλ σας είναι ακριβώς αυτό-δημόσιες-επομένως, παρακαλούμε να έχετε αυτό κατά νου όταν αποφασίζετε ποιες πληροφορίες θα θέλατε να συμπεριλάβετε.
 • Πληροφορίες συναλλαγής και χρέωσης: Αν αγοράσετε κάτι από εμάς-μια συνδρομή σε ένα πρόγραμμα WordPress.com, ένα θέμα υψηλής ποιότητας ή ένας προσαρμοσμένος τομέας, για παράδειγμα – θα δώσετε επιπλέον προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες πληρωμής που απαιτούνται για την επεξεργασία της συναλλαγής και του πληρωμή, όπως το όνομά σας, πληροφορίες πιστωτικής κάρτας και πληροφορίες επικοινωνίας.
 • Πληροφορίες για το δικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού εμπορίου: Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου μας για την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών σε άλλους μέσω του ιστότοπού σας (συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων στο WordPress.com , της επέκτασης WooCommerce Services ή άλλων αγορών στο WooCommerce.com), θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα WordPress. com ή συνδέστε έναν υπάρχοντα λογαριασμό και, για ορισμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, δώστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να μας δώσετε πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό σας λογαριασμό για να ρυθμίσετε μια ενοποίηση πληρωμών, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το λογαριασμό σας Stripe ή PayPal ή τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού.
 • Πληροφορίες Περιεχομένου: Ανάλογα με τις Υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, μπορείτε επίσης να μας δώσετε πληροφορίες σχετικά με εσάς σε μορφή σχεδίου και δημοσιευμένου περιεχομένου (όπως για τον ιστότοπό σας ή την έρευνα Polldaddy). Για παράδειγμα, αν γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου που περιλαμβάνει βιογραφικές πληροφορίες για εσάς, θα έχουμε αυτές τις πληροφορίες και ο καθένας με πρόσβαση στο Διαδίκτυο αν επιλέξετε να δημοσιεύσετε τη δημοσίευση δημόσια. Αυτό μπορεί να είναι προφανές σε σας … αλλά δεν είναι σε όλους!
 • Πιστοποιητικά: Ανάλογα με τις Υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να μας δώσετε διαπιστευτήρια για τον ιστότοπό σας (όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης SSH, FTP και SFTP). Για παράδειγμα, οι χρήστες Jetpack και VaultPress μπορούν να μας παράσχουν αυτά τα διαπιστευτήρια προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία επαναφοράς ενός κλικ εάν υπάρχει πρόβλημα με τον ιστότοπό τους ή να μας επιτρέψουν να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στον ιστότοπό τους ταχύτερα.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας (Hi There!): Μπορείτε επίσης να μας παρέχετε πληροφορίες όταν απαντάτε σε έρευνες, επικοινωνείτε με τους μηχανικούς ευτυχίας μας σχετικά με μια ερώτηση υποστήριξης ή δημοσιεύετε μια ερώτηση σχετικά με τον ιστότοπό σας στα δημόσια μας φόρουμ.

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα

Επίσης, συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες αυτόματα:

 • Πληροφορίες καταγραφής: Όπως και οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση, συλλέγουμε πληροφορίες που κατά κανόνα διαθέτουν οι φυλλομετρητές ιστού, οι κινητές συσκευές και οι διακομιστές, όπως ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η διεύθυνση IP, τα αναγνωριστικά μοναδικής συσκευής, η προτίμηση γλώσσας, ο ιστότοπος παραπομπής, , το λειτουργικό σύστημα και τις πληροφορίες για το κινητό δίκτυο. Συλλέγουμε πληροφορίες καταγραφής όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας – για παράδειγμα, όταν δημιουργείτε ή κάνετε αλλαγές στον ιστότοπό σας στο WordPress.com.
 • Πληροφορίες Χρήσης: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών μας. Για παράδειγμα, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που πραγματοποιούν οι διαχειριστές ιστότοπων και των χρηστών σε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες WordPress.com ή Jetpack – με άλλα λόγια, ποιος έκανε τι, πότε και σε ποιο πράγμα σε έναν ιστότοπο (π.χ. [WordPress.com username] διαγράφηκε “[τίτλος της δημοσίευσης]” στις [ώρα / ημερομηνία]). Ως άλλο παράδειγμα, το WooCommerce Usage Trackerπαρακολουθεί τις πληροφορίες όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τις ρυθμίσεις WooCommerce, τις ρυθμίσεις PHP και άλλες λειτουργίες για τον ιστότοπό σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, όπως ο συνολικός αριθμός παραγγελιών και πελατών. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας (π.χ. προβολές σελίδας, αναζητήσεις εγγράφων υποστήριξης στο en.support.wordpress.com, δυνατότητες ενεργοποιημένες για τον ιστότοπό σας, αλληλεπιδράσεις με τη Γραμμή Διαχείρισης και άλλα τμήματα των Υπηρεσιών μας) μαζί με πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας (π.χ. μέγεθος οθόνης, όνομα κυψελοειδούς δικτύου και κατασκευαστής κινητής συσκευής). Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να παρέχουμε, για παράδειγμα, τις Υπηρεσίες μας σε εσάς, καθώς και να λάβουμε γνώση για τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας.
 • Πληροφορίες τοποθεσίας: Μπορεί να καθορίσουμε την κατά προσέγγιση τοποθεσία της συσκευής σας από τη διεύθυνση IP σας. Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες, για παράδειγμα, για να υπολογίσουμε πόσοι άνθρωποι επισκέπτονται τις Υπηρεσίες μας από ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την ακριβή τοποθεσία σας μέσω των εφαρμογών για κινητά (όταν, για παράδειγμα, δημοσιεύετε μια φωτογραφία με πληροφορίες τοποθεσίας) αν μας επιτρέψετε να το πράξουμε μέσω των αδειών του λειτουργικού συστήματος του κινητού σας.
 • Αποθηκευμένες πληροφορίες: Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στην κινητή συσκευή σας μέσω της εφαρμογής μας για κινητά. Έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις αποθηκευμένες πληροφορίες μέσω των αδειών του λειτουργικού συστήματος της συσκευής σας. Για παράδειγμα, εάν μας δώσετε την άδεια πρόσβασης στις φωτογραφίες στο ρολό φωτογραφικής μηχανής της κινητής συσκευής σας, οι Υπηρεσίες μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας όταν μεταφορτώνετε μια πραγματικά εκπληκτική φωτογραφία της ανατολής στον ιστότοπό σας.
 • Αλληλεπιδράσεις με ιστότοπους άλλων χρηστών: Συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με ιστότοπους άλλων χρηστών, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας μαζί μας, όπως το “Αρέσει” και το γεγονός ότι σχολιάσατε μια συγκεκριμένη ανάρτηση, έτσι ώστε μπορεί, για παράδειγμα, να συστήσει θέσεις που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ως άλλο παράδειγμα, για τους χρήστες Intense Debate, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τα σχόλια που κάνετε κατά τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας και χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες, για παράδειγμα, να συγκεντρώσουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα σχόλιά σας (ελέγξτε τα στον πίνακα ελέγχου σας) τις πληροφορίες σχετικά με τα σχόλιά σας στο δημόσιο προφίλ της Intense Debate.
 • Πληροφορίες από Cookies & Άλλες Τεχνολογίες: Ένα cookie είναι μια σειρά από πληροφορίες που ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός επισκέπτη και το οποίο ο επισκέπτης παρέχει στον ιστότοπο κάθε φορά που ο επισκέπτης επιστρέφει. Οι ετικέτες Pixel (που ονομάζονται επίσης διαδικτυακοί φάρους) είναι μικρά μπλοκ κώδικα τοποθετημένα σε ιστότοπους και ηλεκτρονικά ταχυδρομεία. Η Automattic χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες όπως ετικέτες εικονοστοιχείων για να μας βοηθάει να εντοπίζουμε και να παρακολουθούμε τους επισκέπτες, τη χρήση και τις προτιμήσεις πρόσβασης για τις Υπηρεσίες μας, καθώς και να παρακολουθούμε και να κατανοούμε την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να παρέχουμε στοχευμένες διαφημίσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη χρήση των cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική cookie .

Πληροφορίες που συλλέγουμε από άλλες πηγές

Μπορούμε επίσης να λάβουμε πληροφορίες για εσάς από άλλες πηγές. Για παράδειγμα, αν δημιουργήσετε ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο WordPress.com μέσω μιας άλλης υπηρεσίας (όπως η Google) ή αν συνδέσετε τον ιστότοπο ή τον λογαριασμό σας σε μια υπηρεσία κοινωνικών μέσων (όπως το Twitter) μέσω της δυνατότητας Δημοσίευσης , θα λάβουμε πληροφορίες από αυτήν την υπηρεσία (όπως όνομα χρήστη, βασικές πληροφορίες προφίλ και λίστα φίλων) μέσω των διαδικασιών εξουσιοδότησης που χρησιμοποιεί η υπηρεσία αυτή. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε εξαρτώνται από τις υπηρεσίες που εξουσιοδοτείτε και τις διαθέσιμες επιλογές.

Μπορούμε επίσης να λάβουμε πληροφορίες, όπως μια διεύθυνση αλληλογραφίας, από υπηρεσίες τρίτων μερών για άτομα που δεν είναι ακόμη χρήστες μας (… αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι!), Τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, για παράδειγμα, για σκοπούς μάρκετινγκ και διαφήμισης όπως ταχυδρομικές κάρτες και άλλοι διαφημιζόμενοι διαφημίζουν τις υπηρεσίες μας.

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Σκοποί χρήσης πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως αναφέρεται παραπάνω, και για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:

 • Για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας – για παράδειγμα, να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε τον λογαριασμό σας, να φιλοξενήσουμε τον ιστότοπό σας, να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρουμε τον ιστότοπό σας ή να σας χρεώσουμε για οποιαδήποτε από τις πληρωμένες υπηρεσίες μας.
 • Να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε περαιτέρω τις Υπηρεσίες μας – για παράδειγμα προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι οι χρήστες μας θα απολαμβάνουν ή θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τους ιστότοπούς τους.
 • Να παρακολουθεί και να αναλύει τις τάσεις και να κατανοεί καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις Υπηρεσίες μας, πράγμα που μας βοηθά να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας και να τους διευκολύνουμε στη χρήση.
 • Για να μετρήσουμε, να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής μας και να κατανοήσουμε καλύτερα την κατακράτηση και τη φθορά χρηστών – για παράδειγμα, μπορούμε να αναλύσουμε πόσα άτομα αγόρασαν ένα σχέδιο μετά τη λήψη ενός μηνύματος μάρκετινγκ ή τις δυνατότητες που χρησιμοποιούν όσοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.
 • Για να παρακολουθήσουμε και να αποτρέψουμε τυχόν προβλήματα με τις Υπηρεσίες μας, να προστατεύσουμε την ασφάλεια των Υπηρεσιών μας, να εντοπίσουμε και να αποτρέψουμε δόλιες συναλλαγές και άλλες παράνομες δραστηριότητες, να καταπολεμήσουμε το spam και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και την ιδιοκτησία της Automattic και άλλων, τη χρήση των Υπηρεσιών μας.
 • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για παράδειγμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχετικά με προσφορές και προωθήσεις που προσφέρονται από την Automattic και άλλους, πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν, θα σας ζητήσουν τα σχόλιά σας ή θα σας ενημερώσουν για την Automattic και τα προϊόντα μας. και
 • Για να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, παρέχετε συστάσεις για το περιεχόμενο (για παράδειγμα, μέσω των προτάσεων ανάγνωσης για τον αναγνώστη ), στοχεύστε τα μηνύματα μάρκετινγκ σε ομάδες χρηστών μας (για παράδειγμα, εκείνοι που έχουν κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο μαζί μας ή έχουν γίνει χρήστες ορισμένο χρονικό διάστημα) και να εξυπηρετεί σχετικές διαφημίσεις.

Κοινή χρήση πληροφοριών

Πώς μοιράζουμε πληροφορίες

Δεν πωλούμε τα προσωπικά προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας.

Μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με εσάς υπό τις περιορισμένες συνθήκες που περιγράφονται κατωτέρω και με τις κατάλληλες διασφαλίσεις στην ιδιωτική σας ζωή:

 • Θυγατρικές, Εργαζόμενοι και Ανεξάρτητοι Ανάδοχοι: Μπορούμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς στις θυγατρικές μας, στους υπαλλήλους μας και σε άτομα που είναι ανεξάρτητοι εργολάβοι μας που πρέπει να γνωρίζουν τις πληροφορίες προκειμένου να μας βοηθήσουν να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας ή να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες για λογαριασμό μας . Απαιτούμε από τις θυγατρικές μας, τους υπαλλήλους μας και τους ανεξάρτητους εργολάβους να ακολουθήσουν αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για προσωπικές πληροφορίες που τους μοιραζόμαστε.
 • Προμηθευτές τρίτου μέρους:Ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς με τρίτους προμηθευτές που πρέπει να γνωρίζουν πληροφορίες σχετικά με εσάς, προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες τους σε εμάς ή να παρέχουμε τις υπηρεσίες τους σε εσάς ή στον ιστότοπό σας. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει προμηθευτές που μας βοηθούν να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας σε εσάς (όπως οι πάροχοι πληρωμών που επεξεργάζονται τα στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, υπηρεσίες πρόληψης απάτης που μας επιτρέπουν να αναλύουμε δόλιες συναλλαγές πληρωμών, ταχυδρομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας βοηθούν να μείνουμε σε επαφή μαζί σας , υπηρεσίες συνομιλίας με πελάτες και υπηρεσίες ηλεκτρονικής υποστήριξης που μας βοηθούν να επικοινωνήσουμε μαζί σας, τους καταχωρητές, τα μητρώα και τις υπηρεσίες μεσεγγύησης δεδομένων που μας επιτρέπουν να παρέχουμε υπηρεσίες καταχώρησης τομέα και ο πάροχος φιλοξενίας σας εάν ο ιστότοπός σας δεν φιλοξενείται από την Automattic) τις προσπάθειες μάρκετινγκ (π.χ. παρέχοντας εργαλεία για τον εντοπισμό μιας συγκεκριμένης ομάδας στόχου μάρκετινγκ ή τη βελτίωση των καμπανιών μάρκετινγκ), εκείνων που μας βοηθούν να κατανοήσουμε και να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας (όπως οι πάροχοι αναλυτικών στοιχείων) και εταιρείες που διαθέτουν προϊόντα στους ιστότοπούς μας (όπως οι επεκτάσεις στο WooCommerce.com ), οι οποίοι ενδέχεται να χρειάζονται πληροφορίες σχετικά με εσάς, για παράδειγμα, για να σας παράσχουμε τεχνικές ή άλλες υπηρεσίες υποστήριξης. Απαιτούμε από τους πωλητές να συμφωνούν με τις δεσμεύσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, προκειμένου να ανταλλάσσουν πληροφορίες μαζί τους. Άλλοι προμηθευτές παρατίθενται στις πιο συγκεκριμένες πολιτικές μας (π.χ. παροχή τεχνικών ή άλλων υπηρεσιών υποστήριξης σε εσάς. Απαιτούμε από τους πωλητές να συμφωνούν με τις δεσμεύσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, προκειμένου να ανταλλάσσουν πληροφορίες μαζί τους. Άλλοι προμηθευτές παρατίθενται στις πιο συγκεκριμένες πολιτικές μας (π.χ. παροχή τεχνικών ή άλλων υπηρεσιών υποστήριξης σε εσάς. Απαιτούμε από τους πωλητές να συμφωνούν με τις δεσμεύσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, προκειμένου να ανταλλάσσουν πληροφορίες μαζί τους. Άλλοι προμηθευτές παρατίθενται στις πιο συγκεκριμένες πολιτικές μας (π.χ.Πολιτική cookie ).
 • Νομικές αιτήσεις: Μπορούμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς σε ανταπόκριση σε κλήτευση, δικαστική απόφαση ή άλλη κυβερνητική αίτηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανταπόκρισης στα αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες του WordPress.com, ανατρέξτε στις Νομικές μας Οδηγίες .
 • Προστασία Δικαιωμάτων, Ιδιοκτησίας και άλλων: Μπορούμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν πιστεύουμε με καλή πίστη ότι η αποκάλυψη είναι εύλογα απαραίτητη για την προστασία της ιδιοκτησίας ή των δικαιωμάτων της Automattic, τρίτων ή του ευρύτερου κοινού. Για παράδειγμα, αν έχουμε καλή πίστη ότι υπάρχει επικείμενος κίνδυνος θανάτου ή σοβαρών σωματικών βλαβών, ενδέχεται να αποκαλύψουμε χωρίς καθυστέρηση πληροφορίες που σχετίζονται με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης .
 • Μεταφορές Επιχειρήσεων: Σε περίπτωση οποιασδήποτε συγχώνευσης, πώλησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας ή απόκτησης μέρους ή μέρους της επιχείρησής μας από άλλη εταιρεία ή στην απίθανη περίπτωση που η Automattic τερματιστεί ή τεθεί σε πτώχευση, οι πληροφορίες χρήστη θα είναι πιθανόν τα περιουσιακά στοιχεία που μεταβιβάζονται ή αποκτώνται από τρίτους. Εάν συμβεί κάποιο από αυτά τα γεγονότα, αυτή η Πολιτική Απορρήτου θα εξακολουθήσει να ισχύει για τις πληροφορίες σας και το μέρος που λαμβάνει τις πληροφορίες σας μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας, αλλά μόνο με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
 • Με τη συγκατάθεσή σας: Μπορούμε να μοιραστούμε και να αποκαλύπτουμε πληροφορίες με τη συγκατάθεσή σας ή υπό την καθοδήγησή σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους με τους οποίους μας εξουσιοδοτείτε να το πράξουμε, όπως οι υπηρεσίες κοινωνικών μέσων που συνδέεστε στον ιστότοπό σας μέσω της δυνατότητας Δημοσίευσης.
 • Συγκεντρωμένες ή εξουδετερωμένες πληροφορίες: Μπορεί να μοιραζόμαστε πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί ή ευλόγως απομακρυνθεί, έτσι ώστε οι πληροφορίες να μην μπορούν ευλόγως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να δημοσιεύσουμε συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών μας και ενδέχεται να μοιραστούμε μια έκδοση με χτύπημα της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να διευκολυνθούν προσαρμοσμένες διαφημιστικές καμπάνιες σε άλλες πλατφόρμες.
 • Άλλοι Ιδιοκτήτες Ιστότοπων: Εάν διαθέτετε λογαριασμό WordPress.com και αφήνετε ένα σχόλιο σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες μας (όπως ένας ιστότοπος που δημιουργήθηκε στο WordPress.com ή σε έναν ιστότοπο που εκτελεί το Jetpack), η διεύθυνση IP και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το WordPress .com μπορεί να μοιραστεί με τους διαχειριστές του ιστότοπου όπου αφήσατε το σχόλιο.
 • Δημοσιευμένα αιτήματα υποστήριξης: Εάν μας στείλετε ένα αίτημα (για παράδειγμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης ή ενός από τους μηχανισμούς ανάδρασης), διατηρούμε το δικαίωμα να δημοσιεύσουμε το αίτημα αυτό προκειμένου να διευκρινίσουμε ή να απαντήσουμε στο αίτημά σας ή να μας βοηθήσετε υποστήριξη άλλων χρηστών.

Πληροφορίες Κοινόχρηστες

Οι πληροφορίες που επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε είναι – το μαντέψατε – δημοσιοποιήθηκαν.

Αυτό σημαίνει φυσικά ότι όλες οι πληροφορίες όπως το δημόσιο προφίλ σας, οι αναρτήσεις, το άλλο περιεχόμενο που δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας και το “σας αρέσει” και τα σχόλια σε άλλους ιστότοπους, είναι όλα διαθέσιμα σε άλλους και ελπίζουμε να λάβετε πολλά προβολές!

Για παράδειγμα, η φωτογραφία που ανεβάζετε στο δημόσιο προφίλ σας, ή μια προεπιλεγμένη εικόνα, αν δεν έχετε ανεβάσει ένα, είναι το G lobally R ecognized Avatar, ή Gravatar-get; :). Ο Gravatar σας, μαζί με άλλες πληροφορίες του δημόσιου προφίλ, θα εμφανιστεί με τα σχόλια και τα “Αγαπημένα” που κάνετε στις ιστοσελίδες άλλων χρηστών, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο WordPress.com. Οι πληροφορίες του δημόσιου προφίλ σας στο Gravatar + μπορούν επίσης να εμφανίζονται με τα σχόλιά σας, “Αγαπημένα” και άλλες αλληλεπιδράσεις σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Gravatar, εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συσχετίζεται με το λογαριασμό σας μαζί μας είναι ίδια με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε άλλος ιστότοπος.

Παρέχουμε επίσης μια ροή δημόσιων δεδομένων Firehose (όπως αναρτήσεις και σχόλια) από ιστότοπους που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας για να παρέχουν τα δεδομένα αυτά στους συνδρομητές της Firehose, οι οποίοι μπορούν να προβάλλουν και να αναλύουν το περιεχόμενο (όλοι υπόκεινται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών). δεν έχουν δικαιώματα να το επαναδημοσιεύσουν δημοσίως.

Οι δημόσιες πληροφορίες μπορούν επίσης να αναπροσαρμόζονται από τις μηχανές αναζήτησης ή να χρησιμοποιούνται από τρίτους.

Έχετε υπόψη σας όλα αυτά, όταν αποφασίζετε τι θέλετε να μοιραστείτε.

Πόσο καιρό κρατάμε πληροφορίες

Γενικά απορρίπτουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον τις πληροφορίες για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε – οι οποίοι περιγράφονται στην παραπάνω ενότητα για το πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες – και δεν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να το διατηρούμε .

Για παράδειγμα, διατηρούμε τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή ιστού που καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με έναν επισκέπτη σε έναν ιστότοπο της Automattic, όπως η διεύθυνση IP του επισκέπτη, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα, για περίπου 30 ημέρες. Διατηρούμε τα αρχεία καταγραφής για αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου, μεταξύ άλλων, να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα στους ιστότοπους της Automattic και να διερευνήσουμε τα ζητήματα αν κάτι δεν πάει καλά σε έναν από τους ιστοτόπους μας.

Ως άλλο παράδειγμα, όταν διαγράφετε μια ανάρτηση, μια σελίδα ή ένα σχόλιο από τον ιστότοπό σας στο WordPress.com, παραμένει στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων για τριάντα ημέρες μόνο σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επαναφέρετε αυτό το περιεχόμενο – επειδή ξεκινά ξανά από την αρχή καμία διασκέδαση, καθόλου. Μετά από τις τριάντα ημέρες, το διαγραμμένο περιεχόμενο μπορεί να παραμείνει στα εφεδρικά αντίγραφα και τις κρυφές μνήμες μέχρι να καθαριστούν.

Ασφάλεια

Παρόλο που καμία ηλεκτρονική υπηρεσία δεν είναι 100% ασφαλής, εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σχετικά με εσάς από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, μετατροπή ή καταστροφή και να λάβουμε εύλογα μέτρα για να το πράξουμε, όπως η παρακολούθηση των Υπηρεσιών μας για ενδεχόμενες ευπάθειες και επιθέσεις.

Για να βελτιώσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας, σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τις προχωρημένες ρυθμίσεις ασφαλείας μας, όπως το Authentication Two Step .

Επιλογές

Έχετε πολλές επιλογές διαθέσιμες όταν πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με εσάς:

 • Περιορίστε τις πληροφορίες που παρέχετε: Εάν έχετε λογαριασμό μαζί μας, μπορείτε να επιλέξετε να μην παρέχετε τις προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού, πληροφορίες προφίλ και πληροφορίες συναλλαγής και χρέωσης. Λάβετε υπόψη ότι αν δεν παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμες ορισμένες λειτουργίες των Υπηρεσιών μας – για παράδειγμα, τα θέματα που έχουν καταβληθεί, για premium θέματα.
 • Περιορίστε την πρόσβαση στις πληροφορίες στην κινητή συσκευή σας :Το λειτουργικό σας σύστημα για κινητές συσκευές θα πρέπει να σας παρέχει τη δυνατότητα να διακόψετε τη δυνατότητα συλλογής αποθηκευμένων πληροφοριών ή πληροφοριών τοποθεσίας μέσω των εφαρμογών για κινητά. Εάν το κάνετε αυτό, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες λειτουργίες (όπως π.χ. την προσθήκη μιας θέσης σε μια φωτογραφία).
 • Αποκλεισμός ηλεκτρονικών επικοινωνιών: Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων από εμάς. Ακολουθήστε τις οδηγίες αυτών των μηνυμάτων. Εάν αποχωρήσετε από τα διαφημιστικά μηνύματα, ενδέχεται να σας στείλουμε ακόμη μηνύματα, όπως αυτά σχετικά με τον λογαριασμό σας και τις νομικές ειδοποιήσεις.
 • Ορίστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies:Αυτή τη στιγμή, η Automattic δεν ανταποκρίνεται στα μηνύματα “δεν παρακολουθούν” σε όλες τις υπηρεσίες μας. Ωστόσο, συνήθως μπορείτε να επιλέξετε να ορίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να καταργήσετε ή να απορρίψετε τα cookies του προγράμματος περιήγησης πριν χρησιμοποιήσετε τους ιστότοπους της Automattic, με το μειονέκτημα ότι ορισμένα χαρακτηριστικά των ιστότοπων της Automattic ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά χωρίς τη βοήθεια cookie.
 • Κλείστε τον Λογαριασμό σας: Ενώ θα ήταν πολύ λυπηρό να βλέπετε να πηγαίνετε, εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας 🙁 🙁 :(((, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας στο WordPress.com . συνεχίστε να διατηρείτε τις πληροφορίες σας μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας, όπως περιγράφεται στην ενότητα “Πόσες πληροφορίες διατηρούμε πιο πάνω – για παράδειγμα, όταν αυτές οι πληροφορίες είναι λογικά αναγκαίες για να συμμορφωθούν (ή να αποδείξουν τη συμμόρφωσή μας) με νομικές υποχρεώσεις, για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα.

Τα δικαιώματά σας

Εάν βρίσκεστε σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Γενική Προστασία Δεδομένων (AKA η “GDPR”), οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων σας παρέχουν δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, με την επιφύλαξη τυχόν εξαιρέσεων που παρέχονται από δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων:

 • Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Ζητήστε τη διόρθωση ή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Αντικείμενο της χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Ζητήστε να περιορίσουμε τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. και
 • Ζητήστε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων.

Συνήθως μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις λογαριασμού και τα εργαλεία που προσφέρουμε, αλλά εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό ή θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με ένα από τα άλλα δικαιώματα, κάντε κύλιση προς τα κάτω Πώς να μας φτάσετε, μάθετε πώς να μας φτάσετε.

Τα άτομα της ΕΕ έχουν επίσης το δικαίωμα να υποβάλλουν καταγγελία σε κυβερνητική εποπτική αρχή.

Ελεγκτές και υπεύθυνες εταιρείες

Οι υπηρεσίες της Automattic είναι παγκοσμίως. Διαφορετικές εταιρείες Automattic είναι ο ελεγκτής (ή συν-ελεγκτής) των προσωπικών πληροφοριών, που σημαίνει ότι είναι η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών, με βάση την συγκεκριμένη υπηρεσία και τη θέση του ατόμου χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες μας.

Ανάλογα με τις Υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, περισσότερες από μία εταιρείες μπορεί να είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Γενικά, ο “ελεγκτής” είναι η εταιρεία Automattic που συνήψε τη σύμβαση μαζί σας σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών για το προϊόν ή την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, η Automattic Inc., η εταιρεία μας με έδρα τις ΗΠΑ, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας για ορισμένες δραστηριότητες επεξεργασίας σε όλες τις Υπηρεσίες μας παγκοσμίως.

Ο παρακάτω πίνακας εξηγεί τους υπεύθυνους επεξεργασίας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Χρησιμοποιούμε τον όρο “Καθορισμένες Χώρες” για να αναφέρουμε την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία και όλες τις χώρες που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Εάν διαμένετε εκτός των Καθορισμένων Χωρών (για υπηρεσίες εκτός αυτών που προσφέρονται στο WooCommerce.com): Automattic Inc.
60 29th Street # 343 
San Francisco, CA 94110
Εάν διαμένετε στις Καθορισμένες Χώρες (για υπηρεσίες εκτός αυτών που προσφέρονται στο WooCommerce.com): Aut O’Mattic A8C Ιρλανδία Ε.Π.Ε.
Επιχειρησιακό Κέντρο, Νο.1 Δήμος Κάτω Δήμαρχος 
Διεθνές Κέντρο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών 
Δουβλίνο 1, Ιρλανδία Η Automattic Inc. είναι επίσης υπεύθυνος για ορισμένες από τις δραστηριότητες επεξεργασίας που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες που παρέχονται από την Aut O’Mattic A8C Ireland Ltd .
Εάν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες που προσφέρουμε στο WooCommerce.com: Η εταιρία Automattic Inc. είναι επίσης 
υπεύθυνη για ορισμένες από τις δραστηριότητες επεξεργασίας που σχετίζονται με τις παρεχόμενες Υπηρεσίες (Bloomstorm Management) (Pty) Ltd (WooCommerce.com) Μονάδα A206, The Old Biscuit Mill (TOBM) 
373 – 375 Albert Road, Woodstock 
Κέιπ Τάουν, από την εταιρεία Bubblestorm Management (Pty) Ltd (WooCommerce.com).

Πώς να φτάσετε σε μας

Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με κάποιο από τα δικαιώματα που αναφέρονται στην ενότητα “Δικαιώματα σας”, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .

Άλλα πράγματα που πρέπει να ξέρετε (Κρατήστε ανάγνωση!)

Μεταφορά πληροφοριών

Επειδή οι υπηρεσίες της Automattic προσφέρονται σε όλο τον κόσμο, οι πληροφορίες που επεξεργάζεστε όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες στην ΕΕ μπορούν να χρησιμοποιηθούν, να αποθηκευτούν και / ή να έχουν πρόσβαση σε άτομα που εργάζονται εκτός Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής (ΕΟΠ) και εργάζονται για εμάς, άλλα μέλη του ομίλου εταιρειών μας ή επεξεργαστές δεδομένων τρίτων. Αυτό απαιτείται για τους σκοπούς που αναφέρονται στην ενότητα “Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες” παραπάνω. Όταν παρέχετε πληροφορίες σχετικά με εσάς σε οντότητες εκτός του ΕΟΧ, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι ο παραλήπτης προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν:

 • Στην περίπτωση οντοτήτων που εδρεύουν στις Η.Π.Α., συνάπτοντας με αυτούς εγκεκριμένες τυποποιημένες συμβατικές ρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή εξασφαλίζοντας ότι έχουν προσυπογράψει την Ασπίδα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ . ή
 • Στην περίπτωση των οντοτήτων που εδρεύουν σε άλλες χώρες εκτός του ΕΟΧ, συνάπτονται με αυτές εγκεκριμένες τυποποιημένες συμβατικές ρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μπορείτε να μας ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών κατά τη μεταφορά τους από την ΕΕ.

Υπηρεσίες διαφημίσεων και Analytics που παρέχονται από άλλους

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας ενδέχεται να προβάλλονται από δίκτυα διαφημίσεων. Άλλα μέρη μπορούν επίσης να παρέχουν υπηρεσίες ανάλυσης μέσω των Υπηρεσιών μας. Αυτά τα δίκτυα διαφημίσεων και οι προμηθευτές αναλυτικών στοιχείων ενδέχεται να ορίζουν τεχνολογίες παρακολούθησης (όπως cookies) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών μας και σε άλλους ιστότοπους και υπηρεσίες online. Αυτές οι τεχνολογίες επιτρέπουν σε αυτά τα τρίτα μέρη να αναγνωρίζουν τη συσκευή σας για να συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με εσάς ή άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν τη συσκευή σας. Αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν σε εμάς και σε άλλες εταιρείες να αναλύουν και να παρακολουθούν τη χρήση, να καθορίζουν τη δημοτικότητα συγκεκριμένου περιεχομένου και να παρέχουν διαφημίσεις που μπορεί να είναι πιο στοχευμένες στα ενδιαφέροντά σας.

Λογισμικό τρίτου μέρους

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα τρίτων, επεκτάσεις WooCommerce που επιτρέπουν υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους ή άλλο λογισμικό τρίτων, παρακαλούμε να έχετε κατά νου ότι όταν αλληλεπιδράτε με αυτά, μπορείτε να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας (ή τους επισκέπτες του ιστότοπού σας) αυτά τα τρίτα μέρη. Δεν διαθέτουμε ή ελέγχει αυτά τα τρίτα μέρη και έχουν τους δικούς τους κανόνες σχετικά με τη συλλογή, χρήση και ανταλλαγή πληροφοριών, τις οποίες πρέπει να ελέγξετε.

Επισκέπτες στους ιστότοπους των χρηστών μας

Επεξεργαζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες στους ιστότοπους των χρηστών μας, εξ ονόματος των χρηστών μας και σύμφωνα με τις συμφωνίες χρηστών μας. Λάβετε υπόψη ότι η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών εκ μέρους των χρηστών μας για τους ιστότοπούς τους δεν καλύπτεται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες μας να δημοσιεύουν μια πολιτική απορρήτου που περιγράφει με ακρίβεια τις πρακτικές τους σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε εξ ονόματος των χρηστών μας στην ειδοποίηση περί απορρήτου .

Αλλαγές Πολιτικής Απορρήτου

Παρόλο που οι περισσότερες αλλαγές είναι πιθανό να είναι ήσσονος σημασίας, η Automattic ενδέχεται να αλλάζει την πολιτική απορρήτου από καιρό σε καιρό. Η Automattic ενθαρρύνει τους επισκέπτες να ελέγχουν συχνά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές στην πολιτική απορρήτου της. Αν κάνουμε αλλαγές, θα σας ενημερώσουμε μέσω της αναθεώρησης της καταγραφής αλλαγής κάτω, και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να παράσχει πρόσθετη ειδοποίηση (όπως η προσθήκη μια δήλωση στην ιστοσελίδα μας ή το Blog WordPress.com , ή σας στέλνει μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον πίνακα ελέγχου). Η περαιτέρω χρήση των Υπηρεσιών μετά την αλλαγή της Πολιτικής Απορρήτου θα υπόκειται στην ενημερωμένη πολιτική.

Αυτό είναι! Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Αλλαγή αρχείου καταγραφής

 • 25 Μαΐου 2018: Προστέθηκαν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες που βοηθούσαν στην αποσαφήνιση των πρακτικών μας, περιελάμβαναν πληροφορίες για τις υπηρεσίες Polldaddy και Woocommerce.com και πρόσθεσαν πληροφορίες που αντικατόπτριζαν τις απαιτήσεις του Κανονισμού της ΕΕ για την Γενική Προστασία των Δεδομένων. 
 • 3 Ιανουαρίου 2018 : Αναθεωρήσαμε και αναδιοργανώσαμε τη γλώσσα σε ολόκληρη την προσπάθεια να απλοποιήσουμε την πολιτική και να διευκρινίσουμε τις πρακτικές μας .
 • 22 Αυγούστου 2017: Προστέθηκε η ενότητα “Πληροφορίες που συλλέγουμε από άλλες πηγές”.
 • 2 Νοεμβρίου 2016 : Προστέθηκε ότι τα σχόλια που υποβλήθηκαν ως χαμένα μηνύματα spam διατηρούνται από την Akismet για τη βελτίωση της μελλοντικής απόδοσης.
 • 18 Φεβρουαρίου 2015:  Ενημερωμένη άδεια Creative Commons από 2,5 έως 4,0.
 • 18 Σεπτεμβρίου 2013:  Προστέθηκε ότι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blog commenter αποκαλύπτονται στους διαχειριστές του ιστολογίου όπου έμεινε το σχόλιο.
 • 1η Φεβρουαρίου 2011:  Αποσαφήνιση της γλώσσας κλήσεων και προσθήκη της παραγράφου Business Transfers
 • 3 Ιανουαρίου 2011:  Προστέθηκε δικαστική απόφαση και διευκρίνιση κλήτευσης
 • 1 Ιουλίου 2010:  Αναθεωρημένη παράγραφος σχετικά με τις διευθύνσεις IP για να εξηγηθεί πότε συλλέγονται και ότι οι IPs για σχολές είναι ορατές από τους διαχειριστές ιστολογίων
 • 29 Οκτωβρίου 2009:  Προστέθηκε η παράγραφο Σχόλια για να εξηγήσετε την πολιτική αποθήκευσης σχολίων του Akismet
 • 10 Μαρτίου 2009:  Προσθήκη διαφημιστικής παραγράφου για την ειδοποίηση των χρηστών ότι οι διαφημίσεις τρίτων μπορούν να χρησιμοποιούν cookies.