Αναδημοσίευση από το σάιτ της ΑΣΚΑ ( askapoasy.blogspot.gr )
Είναι αλήθεια ότι τα αντανακλαστικά της Διευθύνουσας ηγετικής ομάδος του ΠΑΣΟΚ χρειάζονται “τα καντήλια” του Προέδρου για να προσεγγίσουν την πολιτική πραγματικότητα και τις συνέπειες που
απορρέουν από αυτήν.
Ας είναι και έτσι όμως.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο θυμόσοφος λαός.
Ο λόγος βέβαια για όλα αυτά είναι η αλλαγή στάσης του κ. Κουτρουμάνη σε πρωινή εκπομπή του MEGA τουλάχιστον για την ισότητα των ευκαιριών με την υιοθέτηση του 6 μήνου , ως διάστημα προετοιμασίας για τυχόν μετάβαση επαγγελματικό ταμείο.
Το πρόβλημα φυσικά παραμένει και είναι η ενσωμάτωση των επικουρικών τομέων του ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ.
Γιαυτό περιμένουμε την καθαρή θέση ,γιατί μετά το PSI η 2η ληστεία  των 250.000.000 € φαντάζει στις μέρες μας τεράστιο ποσό για  να αναδιανεμηθεί “για το χαβιάρι και το παντεσπάνι” των προνομιούχων που δημιούργησαν και διατήρησαν “προκλητικές” επικουρικές συντάξεις από τα ναυαγισμένα ταμεία τα οποία συνωστίζονται για ένταξη τους στο ΕΤΕΑ.
Δώστε μας λοιπόν τον χρόνο για να κρίνουμε την προοπτική και το μέλλον του ΕΤΕΑ και σας χαρίζουμε την διαφορά από τις καταβαλλόμενες συντάξεις του ΕΤΕΑ , ελάχιστη 195€ μέγιστη για το ΤΕΑΠΑΣΑ τα 150€ ,αρκεί να διατηρήσουμε την περιουσία που φτιάξαμε μετά το PSI , με την αύξηση των εισφορών και τον χαμηλό συντελεστή απόδοσης.
Αθήνα 31 Ιουλίου 2014 
Τα μέλη της ΑΣΚΑ στο ΔΣ της ΠΟΑΣΥ  

#sidebar-wrapper, #midsidebar-wrapper, .gapad2, .blog-pager, .post-header-line-1, .post-footer { display:none !important;} #main-wrapper { width:98%!important;} .post { width:98%!important; }